dőre és álarcos keresztavatás jelmezverseny tojásfestés Pünkösd gyerekekkel aranypolgárok országzászló avatáson zöldségárus pónik a piacon Zsóka a piacon Wrábel három királyok must-kínálás országzászló avatás szürke marha keresztavatás-papok egy éves a piac Juhászék Krónikás Csillaghegyi találkozó élj 100 évig korcsolya rajzverseny advent Juhásszal kolbász farsang Bús Balázzsal zenekar a strandon Bori a piacon Mária néni_képkivágás Juhászék_képkivágás Mikulás_képkivágás Női kar_képkivágás meridián_képkivágás Pista_képkivágás zászlóanya_képkivágás virágvásár_képkivágás ünnepség a keresztnél képkivágás rajzverseny_képkivágás bonsai_képkivágás farsang udvari lovasok lovasok az utcán Apáca Show tél szellemeinek elűzése

Mint minden újságban, a csipke.info-ban is van mód arra, hogy partnereink megjelentessék magukat, hirdessék szolgáltatásaikat, akcióikra itt is felhívják az olvasó-közönség figyelmét.

Lehetőség van arra, hogy minden lap oldalszélén, mint egy könyvjelzőn mutassák be magukat, logójukat. A könyvjelzőről továbblépve bővebb információ is közölhető. Forduljanak bizalommal a Szerkesztőséghez Postafiókunkon keresztül.