dőre és álarcos keresztavatás jelmezverseny tojásfestés Pünkösd gyerekekkel aranypolgárok országzászló avatáson zöldségárus pónik a piacon Zsóka a piacon Wrábel három királyok must-kínálás országzászló avatás szürke marha keresztavatás-papok egy éves a piac Juhászék Krónikás Csillaghegyi találkozó élj 100 évig korcsolya rajzverseny advent Juhásszal kolbász farsang Bús Balázzsal zenekar a strandon Bori a piacon Mária néni_képkivágás Juhászék_képkivágás Mikulás_képkivágás Női kar_képkivágás meridián_képkivágás Pista_képkivágás zászlóanya_képkivágás virágvásár_képkivágás ünnepség a keresztnél képkivágás rajzverseny_képkivágás bonsai_képkivágás farsang udvari lovasok lovasok az utcán Apáca Show tél szellemeinek elűzése

A Csillaghegyi Polgári Kör Egyesület a Csillaghegyi Strand megmaradásáért és fellendítéséért folyamatosan dolgozik.

Kapcsolatot tart a Fővárosi Fürdőigazgatósággal, a kerület polgármesterével, és a főpolgármesterrel. Strandtörténeti kiállítást rendezett a helyszínen. A strand területén rendezett sport- és zenei programokkal hívta fel az illetékesek figyelmét a strand értékeire.

Ennek a programnak a része az a rendezvénysorozat, melyet az egyesület idén nyáron Óduda-Békásmegyer önkormányzatával karöltve, Budapest Főváros önkormányzatának támogatásával rendez. A rendezvényeken a III. kerületi lakosok lakcímkártya felmutatásával ingyen vehetnek részt.

A programok időpontja: 2014. június 20., július 19., augusztus 16., szeptember 20.

2014.06.20. Nyugdíjas sportnap a strandon

A szeptember 20-i eseményt október 4-én tartottuk meg az uszoda felújítási munkáihoz igazodva.
Az avatón megjelent Vaga Mihály miniszter és Szőke László, a Fürdőigazgatóság vezérigazgatója. 
A Csillaghegyi Strandon jelentős fejlesztés kezdődik!

2014.10.04. Uszodaavató a strandon