dőre és álarcos keresztavatás jelmezverseny tojásfestés Pünkösd gyerekekkel aranypolgárok országzászló avatáson zöldségárus pónik a piacon Zsóka a piacon Wrábel három királyok must-kínálás országzászló avatás szürke marha keresztavatás-papok egy éves a piac Juhászék Krónikás Csillaghegyi találkozó élj 100 évig korcsolya rajzverseny advent Juhásszal kolbász farsang Bús Balázzsal zenekar a strandon Bori a piacon Mária néni_képkivágás Juhászék_képkivágás Mikulás_képkivágás Női kar_képkivágás meridián_képkivágás Pista_képkivágás zászlóanya_képkivágás virágvásár_képkivágás ünnepség a keresztnél képkivágás rajzverseny_képkivágás bonsai_képkivágás farsang udvari lovasok lovasok az utcán Apáca Show tél szellemeinek elűzése

KANYARÓ GÉZA - KI HOL LAKIK

1940-ben Kanyaró Géza, egy lelkes, köztiszteletben álló csillaghegyi lakos felmérést készített a Csillaghegyen élőkről utca, házszám szerint.

CSILLAGHEGY KIADVÁNY

A kiadvány a Csillaghegyi Hírmondónk elődjének tekinthető. 1926-ban jelent meg néhányszor. Érdekes olvasmány Csillaghegy korabeli gondjairól.

CSILLAGHEGY 1926.03.03.

CSILLAGHEGY 1926.03.14.

CSILLAGHEGY 1926.04.01.

PILIS HEGYVIDÉKI HÍREK

Ebben a kiadványban a Csillaghegyi Polgári Kör 20 éves jubileuma alkalmából írt cikket olvashatunk, valamint Békásmegyer és Csillaghegy múltjáról szóló cikkeket.

PILIS HEGYVIDÉKI HÍREK 1936 július 3.

PILIS HEGYVIDÉK - BUDAKÖRNYÉK

Pilis környéki települések között Csillaghegyről szóló tudósítások is jelentek meg a lapban. Itt olvashatjuk a Csillaghegyi Polgári Kör nagyrabecsült elnökének, Bajáky Elemérnek búcsúztató beszédét, a "Bajáky Elemér uccát Csillaghegynek" cikket és még néhány Csillaghegyet érintő témát.

PILIS HEGYVIDÉK - Budakörnyék 1936 szeptember 26.

PILIS HEGYVIDÉK - Budakörnyék 1936 október 4.

vissza a Csillaghegy története oldalra